ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КЪДЕ МОГА ДА ТЪРСЯ АВТОМОБИЛИ?

САЩ

www.cars.com
www.cargurus.com

www.carsforsale.com

ЗА АВТОМОБИЛИ С ЩЕТА:

КАНАДА

САЩ

ИЗИСКВА ЛИ СЕ ПЛАЩАНЕ ПРЕДИ ДА СЕ ДОСТАВИ АВТОМОБИЛА?

ЗА ДА УЧАСТВАМЕ НА АУКЦИОН ИЛИ ДА ЗАКУПИМ ОТ ЧАСТНО ЛИЦЕ/ДИЛЪР АВТОМОБИЛ,SUV,ATV,UTV СЕ ИЗИСКВА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА МИНИМУМ 10% ОТ СТОИНОСТТА,ДО КОЯТО ИСКАТЕ ДА НАДДАВАМЕ ЗА НЕГО.

ГУБЯ ЛИ ДЕПОЗИТА АКО НЕ СПЕЧЕЛИМ ЖЕЛАНИЯТ АВТОМОБИЛ?

АБСОЛЮТНО НЕ!АКО НЕ СПЕЧЕЛИМ ЖЕЛАНАТА ОТ ВАС КОЛА ДЕПОЗИТА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ДРУГА ,ПО ВАШ ИЗБОР,БЕЗ ДА ИМА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА.ПРИ ОКОНЧАТЕЛЕН ОТКАЗ ДА СЕ ЗАКУПИ АВТОМОБИЛ СЛЕД СПЕЧЕЛВАНЕТО НА АУКЦИОН,ДЕПОЗИТА СЕ ГУБИ.ПРИ ОТКАЗ ОТ ТЪРСЕНЕТО НА АВТОМОБИЛ СЛЕД КАТО Е ИМАЛО МИНИМУМ ЕДНА ИГРА ЗА ТАКАВА,1/2 ОТ НАШАТА КОМИСИОННА (400$ БЕЗ ДДС) СЕ ЗАДЪРЖА КАТО НЕУСТОЙКА.

КАКЪВ Е РЕДА НА ПЛАЩАНЕ СЛЕД УСПЕШНО СПЕЧЕЛЕНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО?

Имате един работен ден след покупката на превозното средство, за да направите окончателното плащане, чрез банков превод. Ако не получим плащането от вас на третият ден след покупката, ще Ви таксуваме $120 USD на ден, като такса за закъснение и ще бъдете помолени да изпратите копие от извлечение на плащането Ви заедно с информацията за контакт на изпращащата банка. Ако ние не получим плащане или копие извлечение на плащането от Вас в рамките на пет дни, ние ще откажем или освободим превозното средство. Тогава ще бъдете таксувани минимум $ 1000 USD или 10% от цената на автомобила, като такса за освобождаване на превозното средство.

МОГА ЛИ ДА ПЛАТЯ СЛЕД ДОСТАВКА И ПРЕГЛЕД НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО?

НЕ. ЗА ДА ПОЛУЧИМ АВТОМОБИЛЪТ ОТ АУКЦИОНА/ДИЛЪРА НИЕ ЗАПЛАЩАМЕ 100% ОТ НЕГОВАТА СТОЙНОСТ + ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ДОКАРВАНЕТО МУ ДО ПРИСТАНИЩЕТО,ТАКСИ ЗА ИЗНОС ,ТОВАРЕНЕТО МУ В КОНТЕЙНЕР И МОРСКИЯ ТРАНСПОРТ ДО ЕВРОПА.

ИМАМ ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА АВТОМОБИЛА?

НИЕ ОБСТОЙНО ОГЛЕЖДАМЕ КОЛИТЕ ПРЕДИ ПОКУПКА И ПРОВЕРЯВАМЕ ТЯХНАТА ИСТОРИЯ НА СЕРВИЗ И ПРОДАЖБИ,НО НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЯХНАТА ПЪЛНА ТЕХНИЧЕСКА ИЗПРАВНОСТ И РАБОТА.

МОЖЕ ЛИ ДА ПРОВЕРИТЕ ЖЕЛАНОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО ЗА МЕН?

ЗА ОГЛЕД НА ЖИВО И ТЕХНИЧЕСКИ ТЕСТ СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО И ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОТ ТОВА КЪДЕ СЕ НАМИРА ТО.

КОЙ ИЗВЪРШВА МОРСКИЯ КОНТЕЙНЕРЕН ТРАНСПОРТ И ВЪТРЕШНИЯТ СУХОПЪТЕН В САЩ?

НЕЗАВИСИМИ ЧАСТНИ КОМПАНИИ ОТ САЩ И КАНАДА.US CARS BULGARIA СЛЕДИ И КОНТРОЛИРА ОРГАНИЗАЦИЯТА,НО НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДРАСКОТИНИ,ЩЕТИ,ЗАБАВЯНИЯ ОТ СТРАНА НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ.ТОЗИ РИСК МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБЕГНАТ ЧРЕЗ СКЛЮЧВАНЕ НА ЗАСТРАХОВКА ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ИЗВЪЛШВА ДОСТАВКАТА?

ТОВА ЗАВИСИ ОТ РЕДИЦА ФАКТОРИ,ВКЮЧВАЩИ:

  • НАТОВАРЕНОСТ НА ПРИСТАНИЩАТА
  • ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВЪТРЕШШЕН ТРАНСПОРТ
  • ВКАРВАНЕ В КОНТЕЙНЕР
  • БУКИРАНЕ НА КОРАБНА ЛИНИЯ

ОРИЕНТИРОВЪЧНИЯТ ОТГОВОР БИ БИЛ 50/90 ДНИ